Depanare calculatoare

Specialiști IT cu experiență oferim depanare calculatoare pentru pc-uri desktop și laptop, cablare rețele de calculatoare, instalare și mentenanță servere, instalare și configurare rețea wireless.

Oferta aceasta se desfășoară la sediul clientului(cand acest lucru este posibil). În acest fel oferim reparații calculatoare la  sediul tău din Buzau sau in afara lui.

Cele mai importante servicii pe care ți le oferim sunt:

depanare pc prin constatare, recuperare date, reinstalare windows, instalare drivere, instalare programe software necesare, download driver, download programe auxiliare (open office, java, acrobat reader, etc).

service calculatoare Buzau prin constatare hardware a componentei defecte, cumparare componenta nouă și funcțională și înlocuirea componentei defecte cu o componentă nouă funcțională

Curățarea și repunerea în funcțiune atât a unității centrale, laptop-ului cât și a unităților periferice la prețuri accesibile.

Operatiunile tipice din cadrul procesului de revizie hardware a unui calculator/laptop includ:

  • dezasamblare si reasamblare cu ustensile specializate, in conditii controlate
  • indepartarea factorilor fizici care previn functionarea optima sub aspect electric, mecanic si/sau magnetic
  • curatarea contactelor electronice cu solutii specifice
  • imbunatatirea racirii ciruitelor integrate (CPU, GPU, chipset, etc.) prin aplicarea unei paste termoconductoare de calitate pe zona de contact cu radiatorul